fbpx

Nordic Marbella Invest

Billiga hus i Spanien → Så hittar du det!

Sedlar ligger på ett bord och en person antecknar och räknar med miniräknare

Billiga hus i Spanien

Är det en bra idé att köpa ett billigt hus i Spanien och vad kostar egentligen ett billigt hus i Spanien. Dessa frågor och fler svarar vi på nu.

 

Vad inkluderas i ett billigt hus?

I ett billigt hus inkluderas i princip allt som du hittar i ett lyxigt hus i Spanien. Den största skillnaden mellan ett billigt och ett dyrt hus är läget. Som tumregel är det relativt dyrt att köpa ett hus i Costa Del Sol, medan det är betydligt billigare att köpa ett hus längs med Spaniens inland.

 

Du kan alltså få ett hus med pool och andra lyxiga saker bara det hus du köper inte ligger på en allt för attraktiv tomt.

 

Är det en bra idé att köpa ett billigt hus?

Om du måste välja mellan att köpa ett billigt hus och att hyra ett hus, köp då ett billigt hus. Det som är tråkigt med att köpa ett billigt hus är att du kan vara tvungen att renovera det ganska omgående. Utöver det är det vanligt att du inte har så många hus att välja bland då billiga hus är sällsynta.

 

Läs mer: Så fungerar det att bo på båt i Spanien.

 

Att köpa ett billigt hus i Costa Del Sol (Spanien)

 

Vad kostar det att köpa ett billigt hus i Costa Del Sol?

Ett billigt hus i Costa Del Sol kostar omkring cirka 60 000 och 150 000 euro. De absolut billigaste husen måste i regel renoveras från topp till tå. Men för strax över 100 000 euro kan du få ett bra och billigt hus i Costa Del Sol, bara du inte bryr dig om vilket läge du får på huset.

 

Vad kostar det att köpa ett billigt hus i Spanien?

I Spanien kostar det mellan cirka 40 000 och 100 000 att köpa ett billigt hus. Det är främst läget som avgör det slutpris du behöver betala för huset. Det är nämligen i princip alltid billigast att köpa hus längs med Spaniens fastland, medan husen är som dyrast längs med kusterna.

 

Lästips: Att bo i Spanien eller bo i Portugal: Likheter och skillnader.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik
Qeydiyyat zamanı promokod yazmasanız, bonus qazana bilməyəcəksiniz. 1win Mərc eləmək və kazinoda oynamaq üçün hesabınıza daxil olun. 1win aviator Bunlara futbol, basketbol, voleybol, tennis, həndbol, beysbol, xokkey və başqa idman növləri daxil edir. təkmil versiyasından istifadə etdiyinizə Siz bu oyunları oynayaraq bəxtinizi sınaya və ilk mərcinizin minlərlə mislini qazana bilərsiniz. 1win