fbpx

Nordic Marbella Invest

Billiga lägenheter i Spanien → Så hittar du det!

Sedlar och mynt som ligger ovanpå ett anteckningsblock

Billiga lägenheter i Spanien (och Costa Del Sol)

I denna artikel berättar vi bland annat hur du hittar en billig lägenhet i Spanien, samt om det verkligen är en bra idé att köpa en billig lägenhet i Spanien.

 

Vad inkluderas i en billig lägenhet?

I en billig lägenhet hittar du ungefär samma saker som i en lyxig bostad i Spanien. Den stora skillnaden är ofta läget, och så även lägenhetens skick. Det är vanligt att bil krävs för att du ska kunna ta dig till stranden, och det är även vanligt att billiga lägenheter har ett stort renoveringsbehov.

 

Är det en bra idé att köpa en billig lägenhet?

Ja, om budgeten inte tillåter att du köper en mer påkostad lägenhet i Spanien eller Costa Del Sol är det bättre att satsa på en billig lägenhet. Den lite billigare lägenheten blir ju faktiskt din, och du kan ju även välja att renovera upp den så den blir i perfekt skick.

 

Läs mer: Så fungerar det med bankåtertagande i Spanien.

 

Att köpa en billig lägenhet i Costa Del Sol (Spanien)

 

Vad kostar det att köpa en billig lägenhet i Costa Del Sol?

En billig lägenhet i Costa Del Sol kostar mellan cirka 50 000 och 100 000 euro. Snittpriset för en billig lägenhet i Costa Del Sol ligger i regel på omkring 60 000 euro. De faktorer som avgör priset för en billig lägenhet inkluderar främst läget, byggåret samt lägenhetens skick.

 

Värt att tänka på är att många städer i Costa Del Sol inte erbjuder några billiga lägenheter över huvud taget. Du får alltså inte välja var du vill bo i Costa Del Sol om du vill köpa en billig lägenhet, vilket är lite synd.

 

Vad kostar det att köpa en billig lägenhet i Spanien?

Sett över hela Spanien kostar en lägenhet som klassas som billig mellan cirka 30 000 och 90 000 euro. Snittpriset för en billig lägenhet i Spanien ligger på cirka 40 000 euro. Den faktor som avgör priset i störst utsträckning är läget, då det i princip alltid är billigast att bo nära fastlandet.

 

Lästips: Så fungerar det att köpa en bostad i Spanien.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

2 svar

  1. Jag vill ha lite mer informationer om lite billiga lägenheter in Malaga , costa de sol, Alicante och Vallencia .
    MVH Fredrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik
Qeydiyyat zamanı promokod yazmasanız, bonus qazana bilməyəcəksiniz. 1win Mərc eləmək və kazinoda oynamaq üçün hesabınıza daxil olun. 1win aviator Bunlara futbol, basketbol, voleybol, tennis, həndbol, beysbol, xokkey və başqa idman növləri daxil edir. təkmil versiyasından istifadə etdiyinizə Siz bu oyunları oynayaraq bəxtinizi sınaya və ilk mərcinizin minlərlə mislini qazana bilərsiniz. 1win