fbpx

Nordic Marbella Invest

Fiske i Costa Del Sol → Tips på de bästa fiskeplatserna

Två män står på en klippa och fiskar i solnedgången

Allt om fiske i Costa Del Sol

I den här artikeln förklarar vi bland annat hur var du kan fiska i Costa Del Sol, vad det kostar samt vilka fiskar du sannolikt kommer fånga.

 

Hur fiskar du bäst i Costa Del Sol?

I Costa Del Sol fiskar du bäst genom att hyra en chartrad båt så att du kan ägna dig åt djuphavsfiske. Vid Marbella, det vill säga vid havspartiet mellan Spanien och Gibraltar, finns det bland annat svärdfisk, guldmakrill, torsk, kungstonfisk, havsruda, mulle och bonito.

 

Behöver du ett fiskekort för att fiska i Costa Del Sol?

Ja, du behöver i princip alltid fiskekort för att få fiska i Costa Del Sol. Att skaffa ett fiskekort (eller fiskelicens) för att kunna få fiska i saltvatten är ibland inte nödvändigt om du är över 65 år gammal, men reglerna varierar beroende på område. Hör med turistbyrån om du är osäker.

 

Tips: Det är en kul idé att vandra i Costa Del Sol

 

Exempel på vad det kostar att hyra en chartrad båt

 

Kostnad för att hyra en chartrad fiskebåt i Estepona

Att hyra en chartrad båt i Estepona med plats för 8 personer kostar ca. €750 per timme. Alltså cirka €94 per timme och person om båten är fullsatt.

 

Kostnad för att hyra en chartrad fiskebåt i Marbella

Att hyra en chartrad fiskebåt i Marbella med plats för 8 personer kostar mellan cirka €400 och €600 per timme. Snittpriset för att få en plats i en fiskebåt ligger alltså på cirka €50 per timme om båten är fullsatt.

 

Tips: Det är också kul att spela padel i Marbella

 

Övrig information

Värt att lägga till är att det är bäst fiskemöjligheter mellan mars och oktober. Du har alltså störst möjlighet att fånga mycket fisk då, och under den tidsperioden erbjuds det även mest chartrade turer.

Utöver det, om du är ute efter att fånga riktigt stora fiskar, be kaptenen åka till ställen där det sannolikt finns kungstonfiskar.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik
Qeydiyyat zamanı promokod yazmasanız, bonus qazana bilməyəcəksiniz. 1win Mərc eləmək və kazinoda oynamaq üçün hesabınıza daxil olun. 1win aviator Bunlara futbol, basketbol, voleybol, tennis, həndbol, beysbol, xokkey və başqa idman növləri daxil edir. təkmil versiyasından istifadə etdiyinizə Siz bu oyunları oynayaraq bəxtinizi sınaya və ilk mərcinizin minlərlə mislini qazana bilərsiniz. 1win