fbpx

Nordic Marbella Invest

Vill du köpa bostad i Costa Del Sol? Allt du behöver veta!

Sandstrand med folk, solstolar och parasoller.

Att köpa bostad i Costa Del Sol

Funderar du på att köpa bostad i Costa Del Sol? Om så är fallet har du hittat rätt. I denna artikel lär du dig allt om vad bostäderna kostar, samt hur det är att bo i Costa Del Sol.

 

Att bo i Costa Del Sol

Costa Del Sol är en cirka 160 km lång och kustremsa som sträcker sig längs med Spaniens sydkust. Nerja är den mest östra orten, medan Manilva är den mest västra orten. Det Costa Del Sol är mest känt för är områdets fantastiska stränder, samt områdets över 300 soldagar om året.

 

I Costa Del Sol hittar du även en mycket vacker natur, såväl längs med bergen som längs med åar och vattendrag. Du har även möjlighet att åka skidor i en populär anläggning i Sierra Nevada. Utöver det kan du göra dagsutflykter till såväl Gibraltar som Marocko.

 

Det är också nära till Malaga flygplats, där du kan flyga till i princip alla svenska flygplatser utan att behöva mellanlanda.

 

Längs med Costa Del Sol är det inte heller svårt att hitta saker att göra. Du kan bland annat spela tennis, golf och padel. Det finns även två svenska skolor i området, samt internationella universitet som har hög status. Många uppskattar även att det finns populära vattenland och djurparker i Costa Del Sol.

 

Att köpa lägenhet eller hus i Costa Del Sol

Värt att notera är att priserna för såväl hus som lägenheter i Costa Del Sol skiljer sig beroende på vilken stad du vill bo i. Längst ner i artikeln har du möjlighet att klicka dig vidare till alla större städer i Costa Del Sol, så att du kan ta reda på hur det är att bo och köpa bostad där.

Vad kostar det att köpa lägenhet i Costa Del Sol?

Att köpa lägenhet i Costa Del Sol kostar i regel mellan cirka 100 000 och 1 miljon euro. Snittpriset på en lägenhet i Costa Del sol ligger på omkring 150 000 euro. Faktorer som avgör hur mycket du måste betala inkluderar bland annat läget, byggåret samt vilket stad du vill bo i.

 

Vad kostar det att köpa hus i Costa Del Sol?

Att köpa ett hus i Costa Del Sol kostar i regel mellan cirka 150 000 och 1 miljon euro. Snittpriset för ett hus i Costa Del Sol ligger på omkring 250 000 euro. Faktorer som avgör priset inkluderar bland annat hur långt det är till havet, byggåret samt i vilket stad du vill bo.

 

Vad kostar det att köpa en tomt i Costa Del Sol?

Att köpa en tomt i Costa Del Sol kostar i regel mellan cirka 50 000 och 800 000 euro. Det pris du behöver betala beror till 95 % på läget. Andra faktorer som är av vikt inkluderar bland annat byggbarheten samt tomtens storlek i kvadratmeter.

 

Lästips: Så fungerar det att köpa bostad i Spanien.

 

Städerna längs med Costa Del Sol

 

Vill du köpa bostad i Costa Del Sol?

Berätta vad du har för behov så ser vi till att du hittar en bra mäklare i Costa Del Sol. Det är nämligen så att olika mäklare har olika listningar, samt är stora inom olika områden av Costa Del Sol.

Många uppskattar att vi kostnadsfritt kopplar ihop dem med lämpliga mäklare. Detta då det ofta är svårt att hitta svenska mäklare i Costa Del Sol med de listningar du själv är ute efter.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik
Qeydiyyat zamanı promokod yazmasanız, bonus qazana bilməyəcəksiniz. 1win Mərc eləmək və kazinoda oynamaq üçün hesabınıza daxil olun. 1win aviator Bunlara futbol, basketbol, voleybol, tennis, həndbol, beysbol, xokkey və başqa idman növləri daxil edir. təkmil versiyasından istifadə etdiyinizə Siz bu oyunları oynayaraq bəxtinizi sınaya və ilk mərcinizin minlərlə mislini qazana bilərsiniz. 1win