fbpx

Nordic Marbella Invest

Vill du köpa bostad i Malaga? Allt du behöver veta!

Picture of Malaga, Spain

Att köpa hus eller lägenhet i Malaga

Det är populärt att köpa hus eller lägenhet i Malaga. Men varför då, och vad kostar en bostad i Malaga egentligen? Dessa frågor och fler svarar vi på nu.

Att bo i Malaga

Malaga hittar du i södra Spanien. Befolkningsantalet ligger idag på cirka 600 000, men trots det är det ett ganska lugnt klimat. I synnerhet om du jämför med städer belägna i norra Spanien. Tack vare det sydliga läget är det även bra väder i Malaga, precis som det är i många grannorter såsom Marbella och Torremolinos.

Vad kostar en bostad i Malaga?

Bostäder, det vill säga lägenheter och hus i Malaga kostar i regel mellan cirka 100 000 och 500 000 euro. Värt att tänka på att radhus och lägenheter i regel är billigast. Fristående hus är ofta något dyrare medan lyxhus kostar i särklass mest pengar.

Vill du veta hur inköpsprocessen går till?

Då är det en bra idé att läsa vår artikel som handlar om hur du köper en bostad i Spanien. I den artikeln får du all information du behöver gällande hur du inköpsprocessen fungerar från start till mål.

3 saker du kan göra i Malaga

1.   Gå på museum

Från Malaga kommer kända konstnärer såsom Pablo Picasso och Flamencon. Så i Malaga kan du alltså köpa en bostad i närheten av Picassos museum, som är en av Spaniens mest besökta sevärdheter. Det finns även många andra fina museum, katedraler, kyrkor och samt historiska byggnader i Malaga.

2.   Det är nära till fler sevärdheter

Om du väl skaffat ett hus eller en lägenhet i Malaga är det en god idé att besöka grannorten Marbella. Eller varför inte besöka Marbellas hamn Puerto Banús där du bland annat kan gå på trendiga klubbar, äta god mat och titta på lyxiga båtar. Från Malaga till Marbella tar du dig på cirka 35 minuter.

Läs mer: Ska du hyra eller köpa en bostad i Spanien?

3.   Du kan åka på dagsutflykt till Gibraltar

Ungefär 1 timme och 45 minuter från Malaga hittar du den engelska kolonin Gibraltar. Där kan du turista om du så önskar. Det är även en bra och spännande idé att åka över Gibraltarsund för att således kunna besöka den Marockanska staden Tanger.

Vill du köpa bostad i Costa Del Sol?

Berätta vad du har för behov så ser vi till att du hittar en bra mäklare i Costa Del Sol. Det är nämligen så att olika mäklare har olika listningar, samt är stora inom olika områden av Costa Del Sol.

Många uppskattar att vi kostnadsfritt kopplar ihop dem med lämpliga mäklare. Detta då det ofta är svårt att hitta svenska mäklare i Costa Del Sol med de listningar du själv är ute efter.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik
Qeydiyyat zamanı promokod yazmasanız, bonus qazana bilməyəcəksiniz. 1win Mərc eləmək və kazinoda oynamaq üçün hesabınıza daxil olun. 1win aviator Bunlara futbol, basketbol, voleybol, tennis, həndbol, beysbol, xokkey və başqa idman növləri daxil edir. təkmil versiyasından istifadə etdiyinizə Siz bu oyunları oynayaraq bəxtinizi sınaya və ilk mərcinizin minlərlə mislini qazana bilərsiniz. 1win