fbpx

Nordic Marbella Invest

Köpa bostad i San Pedro de Alcántara? Allt du behöver veta!

En spansk gata med lägenheter

Att köpa hus eller lägenhet i San Pedro de Alcántara

Hur fungerar det att bo i San Pedro de Alcántara egentligen, och vad kostar husen och lägenheterna i San Pedro de Alcántara?

Detta och mer tar vi reda på i den här artikeln.

Att bo i San Pedro de Alcántara

San Pedro de Alcántara är en ort i södra Spanien med omkring 35 000 invånare. Tack vare att avståndet till Marbella bara ligger på cirka 10 km kan du snabbt ta dig till bland annat shoppingcenter samt restauranger och barer.

Värt att tänka på är att San Pedro de Alcántara inkluderas i Marbella kommun, men San Pedro de Alcántara är trots det en egen stad.

 

Läs mer: Vill du veta hur hela inköpsprocessen går till? Om ja, läs då vår guide om hur du köper bostad i Spanien.

 

Att köpa hus eller lägenhet i San Pedro de Alcántara

Vad kostar det att köpa lägenhet i San Pedro de Alcántara?

Att köpa en lägenhet i San Pedro de Alcántara kostar i regel mellan 70 000 och 300 000 euro. Snittpriset för en lägenhet ligger på cirka 130 000 euro. Det exakta pris du betalar beror på faktorer såsom lägenhetens läge, lägenhetens skick samt lägenhetens byggår.

Vad kostar det att köpa ett hus i San Pedro de Alcántara?

Det kostar i regel mellan cirka 150 000 och 1 miljon euro att köpa ett hus i San Pedro de Alcántara. Det exakta pris du betalar beror bland annat på vilket läge husobjektet har, om det rör sig om en nyproduktion eller inte samt vilket skick huset är i. Det är oftast billigast att köpa radhus.

 

Lästips: Många föredrar att köpa bostad i Nerja.

Vad kostar det att köpa en tomt i San Pedro de Alcántara?

Att köpa en tomt i San Pedro de Alcántara kostar i regel mellan 50 000 och 100 000 euro. Det är till största del läget som avgör hur mycket du behöver betala, men faktorer såsom storlek och byggbarhet spelar också in när det kommer till det slutpris du ska betala.

 

Läs mer: Så fungerar det att köpa bostad i Manilva.

Vill du köpa bostad i Costa Del Sol?

Berätta vad du har för behov så ser vi till att du hittar en bra mäklare i Costa Del Sol. Det är nämligen så att olika mäklare har olika listningar, samt är stora inom olika områden av Costa Del Sol.

 

Många uppskattar att vi kostnadsfritt kopplar ihop dem med lämpliga mäklare. Detta då det ofta är svårt att hitta svenska mäklare i Costa Del Sol med de listningar du själv är ute efter.

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik
Qeydiyyat zamanı promokod yazmasanız, bonus qazana bilməyəcəksiniz. 1win Mərc eləmək və kazinoda oynamaq üçün hesabınıza daxil olun. 1win aviator Bunlara futbol, basketbol, voleybol, tennis, həndbol, beysbol, xokkey və başqa idman növləri daxil edir. təkmil versiyasından istifadə etdiyinizə Siz bu oyunları oynayaraq bəxtinizi sınaya və ilk mərcinizin minlərlə mislini qazana bilərsiniz. 1win