fbpx

Nordic Marbella Invest

Vill du köpa bostad i Torre del Mar? Allt du behöver veta!

ett spanskt hus med gult tak

Att köpa hus eller lägenhet i Torre del Mar

Hur fungerar det att köpa hus eller lägenhet i Torre Del Mar, och vad kostar bostäderna där egentligen? Dessa frågor och fler svarar vi på nu.

Att bo i Torre Del Mar

Torre Del Mar är en stad på framfart som ständigt förbättras. Under de senaste åren har bland annat bostäder, gator och torg restaurerats och renoverats, vilket har påverkat helhetsintrycket av staden i på ett positivt sätt.

Denna stad är alltså en ganska lugn del av kustremsan som kallas för Costa Del Sol. Men även om tempot är lite lugnare finns fortfarande allt du behöver såsom postkontor, bank, apotek, sjukhus, restauranger och barer.

En populär utflyktsdestination är köpcentret El Ingenio där du bland annat hittar klädbutiker, restauranger och biosalonger. Det shoppingcentret har du mitt emellan Torre del Mar och Avda de Andalucía, och det är väldigt enkelt att hitta dit.

Att köpa hus eller lägenhet i Torre del Mar

Vad kostar det att köpa lägenhet i Torre del Mar?

Att köpa en lägenhet i Torre del Mar kostar från cirka 100 000 till 450 000 euro. Snittpriset för en lägenhet i denna stad ligger på cirka 200 000 euro. Faktorer som avgör vad lägenheten kostnad inkluderar bland annat lägenhetens byggår, lägenhetens avstånd till havet samt lägenhetens skick.

Vad kostar det att köpa hus i Torre del Mar?

Att köpa ett hus i Torre del Mar kostar i regel mellan cirka 150 000 och 600 000 euro. Snittpriset på ett hus ligger på omkring 250 000 euro. Faktorer som avgör det pris du behöver betala inkluderar bland annat om det rör sig om en nyproduktion eller inte, samt vilket läge huset har.

 

Lästips: Många föredrar att köpa en bostad i Sotogrande.

Vad kostar det att köpa en tomt i Torre del Mar?

Att köpa en tomt i Torre del Mar kostar omkring mellan 50 000 och 250 000 euro. Snittpriset för en tomt ligger i regel på cirka 100 000 euro. Det pris du betalar för tomten beror bland annat på byggbarheten, men det är dock till 95 % läget som avgör det pris du betalar för tomten.

 

Läs mer: Så fungerar det att köpa en bostad i provinsen Malaga.

6 saker du kan göra i Torre del Mar

  1. Vandra längs med bergskedjan vid Torre del Mar.
  2. Spela tennis eller padel.
  3. Besöka vattenparken Aquavelis Water Park.
  4. Besöka den mysiga fiske- och båthamnen Caleta de Velez.
  5. Besöka barområdet El Copo där du bland annat hittar barer, restauranger och diskotek.
  6. Spela på någon av de 2 golfbanor som finns Torre Del Mar. Den närmsta banan heter Baviera golf och ligger 2 km från stadskärnan.

Vill du köpa bostad i Costa Del Sol?

Berätta vad du har för behov så ser vi till att du hittar en bra mäklare i Costa Del Sol. Det är nämligen så att olika mäklare har olika listningar, samt är stora inom olika områden av Costa Del Sol.

Många uppskattar att vi kostnadsfritt kopplar ihop dem med lämpliga mäklare. Detta då det ofta är svårt att hitta svenska mäklare i Costa Del Sol med de listningar du själv är ute efter.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik
Qeydiyyat zamanı promokod yazmasanız, bonus qazana bilməyəcəksiniz. 1win Mərc eləmək və kazinoda oynamaq üçün hesabınıza daxil olun. 1win aviator Bunlara futbol, basketbol, voleybol, tennis, həndbol, beysbol, xokkey və başqa idman növləri daxil edir. təkmil versiyasından istifadə etdiyinizə Siz bu oyunları oynayaraq bəxtinizi sınaya və ilk mərcinizin minlərlə mislini qazana bilərsiniz. 1win