fbpx

Nordic Marbella Invest

Vill du köpa bostad i Sotogrande? Allt du behöver veta!

ett stort vitt hus med blått tak i Spanien

Att köpa hus eller lägenhet i Sotogrande

Funderar du på att köpa en bostad i Sotogrande? Då har du hittat rätt, för här berättar vi nämligen bland annat vad bostäderna kostar samt vad du kan göra i denna stad.

 

Att bo i Sotogrande

I Sotogrande hittar du allt ifrån lyxiga herrgårdar och villor till stora lägenhetskomplex med gemensamma poolområden. Det är samtidigt relativt kostsamt att köpa en bostad Sotogrande, som är en av de mest lyxiga delarna av Costa Del Sol. Men alla som har råd bör verkligen överväga att köpa en bostad här.

 

I närheten av Sotogrande hittar du bra skolor samt universitet. Många uppskattar även det faktum att det bara är cirka 45 minuter till Marbella, och omkring 20 minuter till Gibraltar.

 

Att köpa hus eller lägenhet i Sotogrande

 

Vad kostar det att köpa lägenhet i Sotogrande?

Att köpa en lägenhet i Sotogrande kostar mellan cirka 150 000 och 1,2 miljoner euro. Snittpriset på en lägenhet ligger i regel på omkring 300 000 euro. Faktorer som avgör det pris du betalar inkluderar bland annat lägenhetens byggår, avstånd till havet samt lägenhetens storlek.

 

Vad kostar det att köpa hus i Sotogrande?

Att köpa ett hus i Sotogrande kostar mellan cirka 250 000 och 1,5 miljoner euro. Radhus är klart billigast att köpa, medan de fristående husen i princip alltid kostar mer än 500 000 euro. Faktorer som bestämmer hur mycket du behöver betala inkluderar bland annat läget, byggåret samt boytan.

 

 

Lästips: Många föredrar att köpa bostad i San Pedro de Alcantara.

 

Vad kostar det att köpa en tomt i Sotogrande?

Att köpa en tomt i Sotogrande kostar i regel mellan 100 000 och 800 000 euro. Den absolut största faktorn som påverkar priset är tomtens läge, eller mer specifikt tomtens avstånd till havet. Andra faktorer som påverkar tomtens pris är tomtens yta samt tomtens byggbarhet.

 

Vill du köpa bostad i Costa Del Sol?

Berätta vad du har för behov så ser vi till att du hittar en bra mäklare i Costa Del Sol. Det är nämligen så att olika mäklare har olika listningar, samt är stora inom olika områden av Costa Del Sol.

Många uppskattar att vi kostnadsfritt kopplar ihop dem med lämpliga mäklare. Detta då det ofta är svårt att hitta svenska mäklare i Costa Del Sol med de listningar du själv är ute efter.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik
Qeydiyyat zamanı promokod yazmasanız, bonus qazana bilməyəcəksiniz. 1win Mərc eləmək və kazinoda oynamaq üçün hesabınıza daxil olun. 1win aviator Bunlara futbol, basketbol, voleybol, tennis, həndbol, beysbol, xokkey və başqa idman növləri daxil edir. təkmil versiyasından istifadə etdiyinizə Siz bu oyunları oynayaraq bəxtinizi sınaya və ilk mərcinizin minlərlə mislini qazana bilərsiniz. 1win