fbpx

Nordic Marbella Invest

Vill du köpa bostad i Vélez-Málaga? Allt du behöver veta!

En bild över Malaga, Spanien

Att köpa hus eller lägenhet i Vélez-Málaga

Är du ute efter en bostad i Vélez-Málaga? Om ja, då har du hittat rätt. Här berättar vi bland annat vad du kan göra samt vad bostäderna kostar.

 

Att bo i Vélez-Málaga

Vélez-Málaga är en vacker stad med smala kullerstensgator och historiska byggnader i klassisk arkitektur. I stadskärnan hittar du bland annat ett stort stadshus samt ett vackert kloster. För alla som vill kunna shoppa finns även ett stort köpcentrum strax utanför de centrala delarna av staden.

 

Utöver detta finns det ett flertal vingårdar samt bondgårdar där det bland annat produceras olivolja och sockerrör. Floden Velez har nämligen bidragit till att Vélez-Málaga är en särskilt bördig ort längs med Costa Del Sol.

 

Att köpa lägenhet eller hus i Vélez-Málaga

 

Vad kostar det att köpa lägenhet i Vélez-Málaga?

Lägenheter som är till salu i Vélez-Málaga kostar i regel mellan cirka 60 000 och 250 000 euro. Det är alltså relativt prisvänligt att köpa en lägenhet i Vélez-Málaga. Faktorer som avgör priset inkluderar bland annat byggåret, läget samt lägenhetens bostadsyta.

 

Vad kostar det att köpa hus i Vélez-Málaga?

Att köpa ett hus i Vélez-Málaga kostar i regel mellan cirka 100 000 och 300 000 euro. Priset för ett radhus i Vélez-Málaga ligger ofta på cirka 150 000 euro, medan de fristående husen i regel kostar från 200 000 euro. Andra faktorer som påverkar priset inkluderar bland annat läget samt boytan.

 

Lästips: Många föredrar att köpa bostad i Marbella.

 

Vad kostar det att köpa en tomt i Vélez-Málaga?

Tomter som är till salu i Vélez-Málaga kostar i regel mellan cirka 50 000 och 200 000 euro. Tomtens läge är den absolut mest betydelsefulla faktorn som avgör tomtens pris. Men tomtens byggbarhet och storlek spelar också roll när det kommer till att bestämma slutpriset.

 

Lästips: Så fungerar det att köpa bostad i Spanien.

 

Hitta en svensk mäklare i Vélez-Málaga

Letar du efter kunniga och erfarna mäklare i Vélez-Málaga? Om ja, då rekommenderar vi att du låter oss hjälpa dig hitta rätt mäklare.

 

Vill du köpa bostad i Costa Del Sol?

Berätta vad du har för behov så ser vi till att du hittar en bra mäklare i Costa Del Sol. Det är nämligen så att olika mäklare har olika listningar, samt är stora inom olika områden av Costa Del Sol.

Många uppskattar att vi kostnadsfritt kopplar ihop dem med lämpliga mäklare. Detta då det ofta är svårt att hitta svenska mäklare i Costa Del Sol med de listningar du själv är ute efter.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik
Qeydiyyat zamanı promokod yazmasanız, bonus qazana bilməyəcəksiniz. 1win Mərc eləmək və kazinoda oynamaq üçün hesabınıza daxil olun. 1win aviator Bunlara futbol, basketbol, voleybol, tennis, həndbol, beysbol, xokkey və başqa idman növləri daxil edir. təkmil versiyasından istifadə etdiyinizə Siz bu oyunları oynayaraq bəxtinizi sınaya və ilk mərcinizin minlərlə mislini qazana bilərsiniz. 1win