fbpx

Nordic Marbella Invest

Padel i Costa Del Sol → De bästa padelbanorna i Costa del Sol

En man står och håller ett padelracket i handen

Här kan du spela Padel i Costa Del Sol

I den här artikeln hittar du lämpliga padelbanor i Costa Del Sol som håller en hög klass. Du får även färdbeskrivning så att du hittar rätt.

 

Här kan du spela padel i Malaga

1.   El Candado Club

El Candado Club ligger cirka 10 minuter från centrala Malaga. Här finns det sammanlagt sju padelbanor med relativt stora läktare, samt en padelskola. Denna padelklubb är populär, och  även värd för många regionala padeltävlingar.

 

 

2.   O2 El Wellness Center

O2 El Wellness Center erbjuder förutom padelbanor även gym, pool och sjukgymnastik.

 

 

3.   Club De Tenis Malaga

Club De Tenis Malaga erbjuder sammanlagt 6 padelbanor med glasväggar. Det finns även flera tennisbanor samt ett gym på anläggningen.

 

 

4.   Cortijo Alto Tennis Club

På Cortijo Alto Tennis Club hittar du 4 upplysta padelbanor med betongväggar. På området finns det även omklädningsrum samt en butik som säljer tennis- och padeltillbehör.

 

 

5.   Inacua Racket Center

Här hittar du hela 16 padelbanor som är något slitna, men fortfarande fullt spelbara. Det finns även ett gym samt en pool i området.

 

 

6.   Club Deportivo León 13

På Club Deportivo León 13 finns det 13 padelbanor, en konstgräsplan för alla som vill spela fotboll samt en restaurang. Här får du även möjlighet att gå på padelskola om du så önskar.

 

 

Här kan du spela padel i Marbella

 

1.   Real Club Padel Marbella

På Real Club Padel Marbella hittar du 10 padelbanor samt ett lyxigt gym. Padelbanorna är i riktigt bra skick, och är alla utrustade med väggar i plexiglas.

 

 

2.   Puente Romano Tennis Padel and Fitness

På Puente Romano finns det 4 padelbanor som är i riktigt bra skick. Klubben har dessutom varit värd för ett flertal internationella padelturneringar. Det finns även restaurang, gym, fitnesscenter och flera tennisbanor vid anläggningen.

 

 

Läs mer: Det finns även många intressanta köpcenter i Costa Del Sol.

 

3.   Club del Sol

Club del Sol ger dig tillgång till fyra padelbanor som alla har konstgräs som underlag. Två av banorna är dessutom upplysta. På klubben kan du även spela tennis samt squash och gymma.

 

 

4.   Vasari Vacation Resort

På Vasari Vacation Resort finns det tre padelbanor. Anläggningen är ett stort lägenhetshotell med endast 500 meter till vattnet, så om du vill bo strandnära och spela padel kan Vasari Vacation Resort vara någonting för dig.

Värt att lägga märke till är att du inte behöver vara kund hos lägenhetshotellet för att kunna hyra en padelbana.

 

 

5.   Bel Air Tennis Club

På Bel Air Tennis Club finns det 4 padelbanor med plexiglasväggar, 9 tennisbanor, gym samt en restaurang.

 

 

 

6.   Manolo Santana Racquets Club Tennis & Padel

Manolo Santana Racquets Club Tennis & Padel ger dig tillgång till 4 padelbanor och ett flertal tennisbanor. Det finns även tennis- och padelskola på området. Klubben har idag cirka 1 000 medlemmar, men det går bra att spela trots att du inte är medlem.

 

 

7.   Royal Tennis Club Marbella

På Royal Tennis Club Marbella finns det två upplysta padelbanor, och ett flertal tennisbanor som även de är upplysta. På området finns även ett gym, en restaurang, en bar samt en utomhuspool.

 

 

8.   Los Naranjos Club de Padel

Här hittar du 4 padelbanor, en restaurang samt en pool.

 

 

9.   Marbella Real Club de Tenis

Här hittar du 11 padelbanor. 7 av dessa har väggar av plexiglas, och de återstående 4 har betongväggar. På området finns även gym, spa samt bar och restaurang.

 

 

10. Marbella Hill Club

På Marbella Hill Club finns det ett stort hotell samt grusbanor för tennis samt ett flertal padelbanor.

 

 

11. El Mirador Padel och Tennis Club

 

El Mirador Tennis och Padel erbjuder tre padelbanor och sex tennisbanor. Det anordnas även tävlingar i såväl tennis som padel på klubben. På området hittar du även gym, bar och restaurang.

 

 

12. Racket Club Los Granados

Denna klubb ligger i Puerto Banus. Här finns det 5 padelbanor; tre med plexiglasväggar och två med betongväggar.

 

 

Tips: Det finns många populära golfbanor i Costa Del Sol.

 

13. Alhambra del Golf

På Alhambra del Golf hittar du fyra padelbanor med väggar i plexiglas. Det finns även en stor grönyta på området vilken passar perfekt för till exempel en picknick. En utomhuspool finns även för alla som vill kunna svalka sig efter träningspasset.

 

 

14. Paddle Club Pinomar

På Pinomar Padel Club finns det 6 padelbanor samt en tennisbana. Det finns även ett café samt ett barnområde i närheten av tennis- och padelbanorna.

 

 

 

Här kan du spela padel i Estepona

 

1.   Racquet Club Villapadierna

Racquet Club Villapadierna är en stor idrottsklubb på över 22 000 kvm. Här finns det 11 padelbanor; fem av dessa har väggar av plexiglas och sex av dessa har väggar i betong. Det finns även ett flertal tennisbanor på området, så även en restaurang samt en bar.

 

 

2.   Sol Marbella Estepona

Sol Marbella Estepona tillhör ett stort hotellkomplex, men du behöver inte bo på hotellet för att få spela. På anläggningen finns det idag en padelbana och nio tennisbanor. Klubben anordnar även träningar i både tennis och padel för alla som vill delta.

 

 

3.   Club de Tenis Estepona

I Club de Tenis Estepona hittar du 6 padelbanor med konstgräs och väggar av plexiglas. Det finns även tennisbanor, en utomhuspool samt en fotbollsplan på området.

 

Klubben anordnar även tävlingar med jämna mellanrum, och värt att notera är att happy hour-priser gäller mitt i veckorna. Då kan du alltså spela billigare än vanligt.

 

 

4.   Centro Deportivo Las Mesas

På Centro Deportivo Las Mesas hittar du 10 upplysta padelbanor med väggar av plexiglas. Det finns även restaurang, bar och cafeteria på området.

 

 

5.   Estepona Hotel & Spa Resort

Detta hotell är beläget några minuter från centrala Estepona. Här kan du bland annat spela padel, tennis samt volleyboll, och du behöver inte bo på hotellet för att få spela.

 

 

 

Här kan du spela padel i Mijas

 

1.   Riviera Sport Club

På Riviera Sport Club hittar du 5 padelbanor och 6 tennisbanor. 4 av padelbanorna har väggar av plexiglas, medan 7 har väggar av betong. Förutom racketsport finns det även gym, fysioterapeut och bar på området.

 

 

2.   Club de Tenis y Padel Lew Hoad

Club de Tenis y Padel Lew Hoad är en modern sportanläggning som grundats av ett australiskt före detta tennisproffs. På området finns det 6 padelbanor som alla är upplysta och har väggar av plexiglas. Utöver padelbanor finns det även tennisbanor, gym samt restaurang.

 

 

3.   Mijas Padel Indoor

Här hittar du ett flertal inomhusbanor för padel. Banorna är i generellt ganska dåligt skick, men samtidigt fullt fungerande att spela på.

 

 

4.   Raquetas de Mijas

På Roquetas de Mijas hittar du 6 padelbanor med väggar i plexiglas. Värt att notera är att många av padelbanorna är under tak, så det går bra att spela här när det regnar. Utöver padelbanor finns det även tennisbanor, gym och en restaurang på området.

 

 

Här kan du spela padel i Fuengirola

1. Aparthotel Myramar Fuengirola

På Aparthotel Myramar Fuengirola hittar du 8 padelbanor med väggar av plexiglas. Du får även möjlighet att boka in pass med professionella padeltränare. Att vara boende är inget krav för att få spela, och padelbanorna ligger i centrala Fuengirola.

 

 

2. Padel club los Boliches

Padel club los Boliches ger dig tillgång till fyra padelbanor, men det finns även ett fitnesscenter där du kan få massage på området. Det bästa med denna padelklubb är att banorna ligger naturskönt, precis intill havet längs med en lång strand i Fuengirola.

 

 

3. Fuengirola Pádel by Wekap

På Fuengirola Pádel by Wekap finns det åtta padelbanor med väggar av plexiglas. Du hittar även en butik i området.

 

 

 

Här kan du spela padel i Nerja

1.   Club de Tenis y Padel la Raqueta Nerja

På Club de Tenis y Padel la Raqueta Nerja hittar du 2 padelbanor som båda är upplysta när det är mörkt. På klubben finns det även omklädningsrum, bar samt restaurang, och du kan dessutom hyra padelrack och padelbollar på området.

 

 

2.   Nerja Sport Complex

På Nerja Sport Complex, eller Estadio Deportivo E.López Cuenca, finns det 4 padelbanor, men även gym, restaurang, pool och spa. På området hittar du även en sportarena där du bland annat kan spela fotboll, volleyboll, handboll och basket.

 

 

3.   Parador de Nerja

Parador de Nerja är ett hotell som ger dig en perfekt utsikt över havet och Nerjas många klippor. På området finns det två padelbanor med väggar av betong, och du kan även spela tennis på hotellområdet. Du behöver inte vara hotellgäst för att spela tennis eller padel.

 

 

4.   Vals sport Axarquia

Vals sport Axarquia är ett stort gymkomplex med 7 padelbanor, 2 tennisbanor samt utomhuspool och sportshop. Du kan även prova på zumba, pilates och yoga på anläggningen. Komplexet är nybyggt, så alla padel- och tennisbanor är i utmärkt skick.

 

 

Här kan du spela padel i Torremolinos

1.   Padel Tennis Club Torremolinos

På Padel Tennis Club Torremolinos hittar du 3 padelbanor, 4 tennisbanor, cafeteria, bar samt restaurang. Det anordnas även ligaspel och turneringar i såväl padel som tennis.

 

 

2.   Racket Club La Colina

På Racket Club La Colina finns det 5 padelbanor i konstgräs, med väggar av plexiglas. Det finns även ett flertal tennisbanor på området, och så även en inomhusfotbollsplan samt ett trädgårdsområde. En stor fördel med denna klubb är att den ligger strandnära, det vill säga bara 700 meter från havet.

 

 

Tips: Det är också populärt att fiska i Costa Del Sol

 

Här kan du spela padel i Benalmadena

1.   Hotel SPA Benalmádena Palace

På detta hotell hittar du en padelbana som är i bra skick, och bollar samt rack kan du hyra i receptionen. Du kan även spela bland annat minigolf, minifotboll och volleyboll på hotellområdet, och du behöver inte vara gäst för att spela.

 

 

2.   Racquet Club Benalmádena

På Racquet Club Benalmádena kan du spela både tennis och padel. Det finns även en kafeteria och en butik på området. Racquet Club Benalmádena har dessutom ett bra läge då klubben bara ligger cirka 3 minuter från stranden.

 

 

3.   Sport Club Higueron

På Sport Club Higueron hittar du 12 padelbanor, och så även bland annat beachvolleybollplaner, en strandfotbollsplan samt ett flertal strandtennisbanor. Det finns även ett gym, en inomhuspool samt omklädningsrum på denna sportklubb.

 

 

Lästips: Få bättre kondition genom att vandra i Costa Del Sol

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik
Qeydiyyat zamanı promokod yazmasanız, bonus qazana bilməyəcəksiniz. 1win Mərc eləmək və kazinoda oynamaq üçün hesabınıza daxil olun. 1win aviator Bunlara futbol, basketbol, voleybol, tennis, həndbol, beysbol, xokkey və başqa idman növləri daxil edir. təkmil versiyasından istifadə etdiyinizə Siz bu oyunları oynayaraq bəxtinizi sınaya və ilk mərcinizin minlərlə mislini qazana bilərsiniz. 1win